Anbefalinger

Læs flere anbefalinger på Håndværker.dk

TL Tagservice v/Tim Langtoft har udført under- og overstrygning på taget på vores hus. Tim har fra begyndelsen haft en meget professionel tilgang til opgaven og udført et kompetent, overbevisende og omhyggeligt arbejde. Vi føler os meget trygge og tilfredse med det arbejde, der er udført og vil gerne anbefale at benytte TI Tagservice!.

Stine Grangaard – 2610 Rødovre

TL tagservice kom ud til os for at se på vores bølgeeternittag og give et tilbud. Det er et lille familieforetagende, hvilket måske kunne gøre os lidt utrygge i forhold til brugen af et stort firma. Det blev dog gjort til skamme. De var meget omhyggelige med at gennemgå tagkonstruktionen og foreslog selv nogle ting som der ikke var grund til at skifte (f.eks. trin til skorsten og skorstensinddækning som var relativt nye samt tagrende som generelt var fint men med et hul som de kunne klare med en lapning). Vi fik et tilbud tilsendt kort tid efter og søgte derefter 2 alternative leverandører for sammenligning. Grundigheden og prisen for den ene og prisen for den anden var dog ikke på samme niveau. De to andre tilbud lå hhv. 10% og 12% over (inkl. højere stillads end standarden). Selve arbejdet blev udført på de lovede 5 dage og kun 2½ uge efter at tilbuddet blev godkendt af os. Noget af det vigtigste for os er den berømte mavefornemmelse og her kunne man bare mærke at far og søn i TL tagservice har en faglig stolthed, er grundig og yder en god service samtidig med at de er behagelige mennesker at snakke med. Det hele sammenligt har givet os den nødvendige mavefornemmelse, at når de siger vi bare ringer hvis vi skulle opdage den mindste fejl ved taget, så ved vi de mener det. Så alt i alt et perfekt udført job, som vi er utrolig tilfredse med og vil til enhver tid anbefale TL tagservice til andre.

Med venlig hilsen June & Keld – Taastrup

Vi har med stor tilfredshed benyttet TL-Tagservice i forbindelse med totalrenovering af et hus i Jonsstrup. Tim har under hele processen overholdt sine aftaler, rådgivet indsigtsfuldt og derudover også proaktivt fundet nødvendige løsninger.

Både slutresultat og proces har været fuldstændig som vi ønskede, og jeg kan derfor give TL-Tagservice min uforbeholdne anbefaling.

Lasse Kandler – Kandler Invest

Vores bedste anbefalinger gives til Tim Langtoft tl-tagservice for godt udført tagarbejde. God og professionel rådgivning, udførsel til tiden, rigtig fornuftige priser på udført ekstraarbejder. Alt ialt en god oplevelse. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang. :-)

Birte og Brian – Ishøj

Fik lavet mit pap tag af Tl Tagservice. Super god service, flot stykke arbejde.
Vil varmt anbefale Tl Tagservice til andre.

Ulla

Gode anbefalinger herfra. Tl Tagservice lavede vores nye sort glaserede tegltag. Er meget tilfreds med det udførte arbejde. God service, dygtige håndværkere, super pris.

Benny

Jeg har ikke så meget at sige, andet end at de gjorde et godt og grundigt stykke arbejde, og jeg vil glædelig anbefale dem til andre.

kh Joanna – 2500 Valby