Hvad er eternittag?

Eternittag er et tag, som er bygget op af eternitplader. Eternitpladerne består af fibercement og kan fås i mange forskellige størrelser og strukturer. Eternittag har i mange år været en yderst populær tagbelægningsform, både til private og til offentlige bygningsværker.

Holdbart etternittag med de kvalitets eternitplader

Tidligere bestod eternitplader af 10 % asbest og 90 % cement. Asbesten gjorde tagpladerne holdbare og modstandsdygtige gennem længere tid i alt slags vejr. I 1970’erne blev asbesten dog forbudt i Danmark af miljømæssige årsager og det tog derfor en årrække før, tagproducenter fandt et erstatningsmateriale, som havde nogle af de samme kvaliteter, som asbesten. I dag fremstilles størstedelen af danske eternitplader af virksomheden Cembrit A/S, som vurderer, at eternittag har en levetid på godt 15 år og som derfor giver 15 års garanti på tagpladerne.

Vores eternittagplader fremstilles også af Cembrit A/S og vores kunder får derfor altid 15 års garanti på tagpladerne. Vi anbefaler i den forbindelse, at alle vores kunder får gennemgået tagplader, som er under 15 år, for eventuelle skader eller utætheder, så de kan bruge den garanti, som de er berettiget til.

Eternittag med 15 års garanti og stor erfaring

Vi har mange års erfaring i taglægning af alle former og det gælder også eternittag. I mange år har eternittag været en af vores kunders foretrukne tagbelægning og vores tømrer er derfor yderst erfarne og kompetente i opsætningen af et eternittag. Det er et tag, som passer til mange bygninger og som prismæssigt er overkommeligt.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og vi bruger derfor meget tid på at tale med vores kunder om deres behov og om hvad der samtidig er muligt i praksis. Sammen finder vi frem til den tagløsning, som er den allerbedste for den enkelte kunde. Hvis der sker ændringer undervejs, enten fra kundens eller vores side, så har vi løbende kontakt til kunden, så vi er enige om eventuelle justeringer.

Hvis du har spørgsmål til det eternittag, vi udbyder eller ønsker et uforpligtende tilbud på taglægning af dit hus, så er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstider eller sende os en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Tl Tagservice og få et uforpligtende tilbud 51255659